A leaf in lack of color..

Ibland är man lite blind för saker.. och jag har på ett sätt länge haft en bindel för ögonen.. en sån där bindel som man inte kan få bort eftersom den har möglat fast i huden runt ögonen.. en sån bindel som man inte ser att man har på sig för man var inte riktigt medveten om att allt blev svart och sen blev man van vid det.. en sån bindel som man kanske inte alls har på sig.. men som man tror att man har.. en sån bindel har jag.

Hur fel av mig är det att tvivla på mig själv.. tvivla på att jag gör rätt för mig.. ibland känns det som att jag inte riktigt förtjänar vissa saker.. Både på gott och ont.. och ibland så ser jag genom bindeln.. och då vill jag bara krympa och försvinna bland atomerna.. för jag gillar inte alltid verklighetens iskalla faktum.

Like a leaf I soar from the sky, the wind lifts me.. preventing me from healing.
To be able to fly freely, would be a relentless dream, so it's what I chase.
As a leaf I always wonder why, why right now I'm so sure of what I'm feeling.
To strike the heart truly, a usual factor it would seem, but not in my case.
                                                                                               /Messie

Jag har jättefina vänner.. och nästan alla jag känner är så underbara människor.
Utan er skulle det inte finnas nån Aron nu.. det skulle inte vara jag.. =/

"A lack of color"... might be the best explanation from me.
http://www.youtube.com/watch?v=jduFDgIr598


Blev utmanad :3

Det här inlägget var så bra -.- .. men jag råkade ta bort det precis när jag var klar.. efter typ 1½ timme.. så nu är jag mäkta less.. >.< men men.. kort version av allt jag skrev.

10 ÅR SEDAN:
Var jag i Afrika och svettades ;P lekte med kompisar och gick till skolan med livvakt ^^' blev nämligen dödshotad av lokalbefolkningen.. bara för att man var vit =/ Å andra sidan visste jag ju inte om det.. så jag var nöjd ;P .. ungefär som när jag simmade i indiska oceanen.. och såg en stor skylt med en fisk på.. jag tyckte den var cool då. Senare fick jag veta att det var en varningsskylt för vithaj.. sååå kul -.- aja.. jag vill gärna tillbaka ändå =)

5 ÅR SEDAN:
Var jag sorglig.. tjock, dum och kär. Men mest av allt var jag feg och blyg =/ Vilket jag senare ändrade lite på.. och även fast jag blev mobbad och nertryckt i smutsen så kom jag igenom det.. och visst, jag har mina vänner att tacka för att jag inte var ensam, jag hade ju riktigt kul under tiden i högstadiet också :) men i slutändan så var det bara en person som fick mig att gå vidare på riktigt. Kanske du skulle läsa det här och genast tänka att det är du. Jag hade 5% självförtroende tidigare, vilket nu ligger på iaf 70% .. och det hade aldrig ändrats utan dig. Tack.

1 ÅR SEDAN:
Var livet härligt, jag hade kul i skolan, jag hade kul hemma. Umgicks och redigerade i skolan med Alex, hjälpte till med massa projekt som de andra hade, hade kul med vänner. Jag umgicks väldigt mycket med Hanna hemma i Alvik :) vi spelade WoW, tittade på Animé, diskuterade eller bara var.. det var kul =) Julen närmade sig och jag såg fram emot allting som skulle göras och hur glada folk skulle vara och allt. Det var helt enkelt en underbar tid.

5 SAKER JAG SKULLE GÖRA MED TIO MILJONER KRONOR:
- Köpa en superdator för 50.000kr :D
- Köpa var sin JACKSON - DXMG till mig och Kennes (It's just too cool ;P) +en Stratocaster ^^'
- Åka till Japan, och ta med mig Alex, Matti och Kennes.. om ni vill :)
- Dela upp en miljon på min mor, far och bror.. och min nya kusin som kommer snart =D
- Spara resten O.o

5 FAVORITFILMER:
Perfume: a story of a murderer
Fight Club
Hotel Rwanda
Finding Nemo
Spirited Away

5 FAVORIT-TVPROGRAM:
Deathnote
Fullmetal Alchemist
CSI
Simpsons
Family Guy

5 FAVORITSAKER:
Min gitarr.. även fast den är sunkig :)
Min bil.. (och pappas xD)
Min dator ^^'
Bonus <3
En till sak

5 FILMKARAKTÄRER JAG SKULLE DEJTA:
- Willow (Alyson Hannigan, Buffy the Vampire Slayer)
- Ann Darrow (Naomi Watts, King Kong)
- Carly Jones (Elisha Cuthbert, House of Wax)
- Lucy Whitmore (Drew Barrymore, 50 first dates xD)
- Kate Austen (Evangeline Lilly, Lost)

3 PERSONER JAG UTMANAR:
Kennes xD, Uhm.. Alex :O och Ichigo ;P


Sjukis..

Så var man sjuk igen -.- .. kan bero på många saker.. men kanske borde ta det från början.

Förra veckan var i kontrast till sig själv väldigt innehållsrik/tom.. först var den väldigt ointressant (Förutom besöket hos Carro till måndag, som var roligt). Sen blev det omskakande.. och även åt helvete i slutändan.. så nu är man tillbaka på att känna sig hatad och sedd på som galen.

För övrigt så var hELgen kul, trots den massIva mäNgden pengar Och fysiskt obehag som blev oRsakat av diVerse personer och grejer.. (Suck för dig Hippie -.-) En bAtizado med mestRe Nagô var ganSka precis det roligaste inom capoeiran som jag gjort pÅ myyycket länge.. och jag vet att KenneS också tyckte det. FÖr vi fick båda gradera (Kennes fick crua-amarela och jag fick amarela-amarela), båda var allTså speciella. Han har bara tränat cirka 2 månader och jag fick hoppa dubbelt upp. Det var kulao med batizadao.. trots Poppinho illeagao<Blau Blau.. heh.. och man träffade mycket kul folk. Hoppas vi ses i Lund med Camisa!

BTW.. berimbau is awesome! http://www.youtube.com/watch?v=Jd7TWgYmgak

För övrigt så blev jag nog sjuk av kombinationen att sova på kallt golv i endast lakan och med en kudde+ bilresa hem med störig aircondition i bilen som gjorde att jag var tvungen att göra det varmt-kallt-varmt-kallt osv.. hela vägen hem i 4 timmar.. woho..

Så nu sitter man här snorig som få.. med huvudvärk och halsont.. och reflekterar över vad som hänt och vad som inte händer.. usch.. men spelar det egentligen nån roll.. är väl ändå ingen som läser det här.. eller hur?

Hade bra <3