Produktivt?

Näst intill värdelös föreläsning idag, men inte att förneka så lär man sig alltid nånting, oavsett om det är meningen eller inte.. och oavsett om det är under, före eller efter tillfället då lärandet var meningen att ske.

Var ju faktiskt det här som föreläsaren pratade om så nånting tog man väl till sig iaf.


Nu är det dags att vara lite produktiv här hemma, skissa, spela och göra klart nånting för en gångs skull.. kanske även plugget får plats! Vi får se, viktiga saker finns det överallt.


Btw så gillar jag aniBOOMs animationer, även om de är smått obehagliga ibland ^^'


Suck, bara suck

Massor av ilska och irritation i inlägget nedan. Om det inte låter intressant (helt förståeligt) så kan ni ju bara kolla in videon, som är riktigt cool :)







Så jävla less

Fan alltså, vissa människor stör mig så sjukt mycket ibland.. och jag försöker alltid att låta det passera utan att bli arg.. men när det blir så jävla rakt upp i ansiktet så kan man inte göra mycket åt det -.-

Framför allt så tål jag inte ren uppmärksamhetssökande egoism.. och nedtryckande, överlägsna kommentarer (Speciellt inte när de är FULLSTÄNDIGT obefogade, då personen inte har några argument utan bara vill vinna!!!)

...

Om det inte finns ett syfte med att trycka ner mig så GE FAN I DET!

Om jag sedan väljer att prata med någon så vill jag inte alltid prata om dem, deras problem och allt som händer med dem. Ibland så är det fan normalt men inte ALLTID!!! Jag vill prata om livet, roliga saker, vänskap, framtiden, musik, politik, skolan.. bara nånting som inte varenda jävla gång kräver att jag måste bry mig helhjärtat, för det GÖR JAG INTE ALLTID!! DET FINNS DET INGEN SOM GÖR!!

Jag försöker så gott jag kan att inte utsätta nån annan för det här, men jag är bara människa, och har tonvis av egna issues som ibland måste ventileras inför nån intet ont anande kompis. De är inte heller alltid så pigga på att lyssna (men jag blir för fan inte ledsen för det, jag vet ju att det inte finns NÅN som vill höra FÖR MYCKET om alla mina problem, men nån gång ibland så kan man alltid ställa upp för en vän, och det är dessa tillfällen som man minns, eller åtminstone bör minnas)

Det är de som inte fattar det här som jag blir arg på >.< de som inte förstår varför jag inte prioriterar deras problem framför mina egna.. ungefär som att jag skulle kämpa varenda dag för att kunna lösa alla andras problem! Visst, ibland försöker man hjälpa så gott man kan.. och om mitt liv var en jävla karusell så kanske jag skulle göra det hela tiden, men nu är det inte det..




Nu är ett sånt tillfälle då jag har varit tvungen att ventilera, och bloggar fungerar väldigt bra för just det här.


Ingen behöver dock ta åt sig av nånting jag just skrivit, för det är mitt eget problem om jag utsätter mig för människor som beter sig så.. och tro mig, ni märker om jag inte vill snacka..

Sen vet jag att det säkert finns tusentals saker som jag själv gör som folk stör sig på.. men så långt det är fysiskt och psykiskt möjligt så försöker jag att bättra mig.. hoppas jag då i varje fall..


I dunno.. :/

Something's wrong..

Get Sane Release

Vi har släppt en semi-akustisk version av låten "You don't know me" och du kan lyssna på den här förutsatt att du är inloggad på facebook.

Om du gillar bandet och/eller musiken så lämna gärna en kommentar eller tryck på "gilla" :)

Pepp på utveckling!

Haha, så börjar man stressa sig igenom allt möjligt ^^' men fan så peppad jag blivit genom den här nya kursen.. äntligen nånting som jag tycker är intressant. Vilket iof fick mig att fundera på hur mycket jag egentligen passar in i de subjektiva ämnena.. när jag blir så här "väckt" av objektiva och riktiga saker O.o
Helt sjukt mycket jag upptäckt bara under de senaste två dagarna!

Idéerna bakom hållbar utveckling känns så viktiga för allt vi har och hoppas behålla =) Jag vill ju att mina barn ska ha ett bra liv också.. så varför ska jag strunta i konsekvenserna av mitt liv :/

Dags att agera lite :)


oh, on another note. Kolla in http://www.ted.com
Gryymt bra sida för oss som gillar att plugga på allmänbildningen men inte nödvändigtvis läsa så mycket! ^^

Now back to dinner, cherios!
<3

Uuuuuh..

Somnade och sov typ 4 timmar nu på kvällen.. lyckat! >.<

Beauty & Grace

Äntligen fick jag till lite text till en gammal instrumentell låt som jag har spelat lite på i snart ett år ^^'
Lite blandad mening.. där det t.ex finns en hyllning till solen, som vi inte ser så mycket av nu under vinterhalvåret :/

För lite ljus kan göra det starkaste psyket deprimerad.. så vi behöver åtminstone minnas ljuset :)



Det går såklart att tolka det ur ett kärleksperspektiv också.. men det beror helt på den som lyssnar.

Cherios!

Bryter ihop

suck.. jag vet inte om jag orkar försöka mer.. med skolan dvs..



Musiken känns som att den kommer mer naturligt.. rapporter gör inte det -.-

Nyinspelning av Set Dreamer.. dock inte nånting som jag la så mycket tid på



Insåg att jag nog inte har en enda låt som jag inte kopplar till mig själv på något sätt.. men den här är nog mer en tolkning av hur jag ser på mig själv och världen.. och inte en tolkning av problem som uppstår :/