Travelin'.. Sthlm-Norrköping-..

Så var man i Norrköping då :) Riktigt varmt och skönt (relativt till HUR varmt det är O.o).
Har fått låna Hannas lägenhet att sova i så det är faktiskt riktigt trevligt att vakna upp i en främmande stad, utan att behöva anpassa sig till någon annans morgonschema :P

Tidigare i veckan så var jag i Stockholm hos min bror, styvsyster (säger man så?) och min älskade brorsdotter <3
Om än jag inte riktigt gillar huvudstaden så har det varit underbart att spendera några dagar där, dels för att jag träffar dem så fruktansvärt sällan, och dels för att jag har fått leka med Ellen i en av de gulligaste åldrarna som hon nånsin kommer vara i ^^ En där hon pratar massor, men inte använder så många konsonanter, och inte riktigt vet vad allting heter :D En ålder där hon vill måla och leka med dockor, visa alla sina andra leksaker och bygga jättelego och ha kuddkrig :)

Är det inte bara underbart så säg!

Men nu är jag efter en hel del tågförseningar och svettande timmar i varma hytter framme i Norrköping.
Igår pryddes av filmtittande hos en annan vass Pekingbo, med ännu en mindfuck-film O.o

Today we're hittin' town! ;D

<3

Challenge!

1. Do you think you're hot?
In the eyes of the beholder this wondrous titan body might be that of a greek god (Se fråga 6)! Men om du frågar mig själv så måste jag väl erkänna till mitt urusla självförtroende att jag antagligen väldigt sällan ser mig som "hot". ;) Däremot så jobbas det på the hotness.. in every way!

2. Upload a wallpaper that you are using at the moment.



Som den musiknörd jag är så har jag den här som en påminnare på desktop! :D
Don't judge me!!

3. When was the last time you ate chicken meat?
För kanske 3 timmar sedan då jag åt det till middag ;)

4. If you had to make a choice between never being able to read again or never being able to write again, which would you choose?
Hm.. antagligen att aldrig kunna skriva igen.. dels på grund av den uppenbara anledningen att om jag aldrig kan läsa igen så kan jag som en följd aldrig skriva heller ;P hur skulle jag kunna läsa det jag skrivit medans jag skriver det? Helt värdelöst. Men sen också:
*Jag hatar att skriva rapporter.. om jag inte kan det (undrar hur det skulle appliceras) så slipper jag ;)
*Jag älskar att läsa faktoids och böcker om fakta och inlärning av diverse saker, japanska, animering tecknande, musik osv.

5. If you could domesticate any wild animal, what would it be?
En chimpans ^^

6. Do you have nicknames? What are they?
Det är grymt svårt att hitta smeknamn till 'Aron' O.o ändå har folk lyckats lite då och då. Det har förekommit Arre (dock ovanligt), Mr Carter (haha, Aaron Carter.. suck).. Aroon och Roonie (Thnx Maria ^^) Aronski, Han med Hatten, Hatten, Du, Ingen, Nån och sist men inte minst.. och det jag menar på fråga 1.. "Fabio".. xD

Taggning terminated ;)

Sol, Fitness & Grillbegär

Att springa ökar blodflödet, bränner fett, ökar koncentrationen och ger dig bättre kondition.

Kom just tillbaka från en löprunda, var grymt jobbigt och jävligt skönt :) solen skiner som den bör och insektsbetten kliar.. precis som sommaren brukar vara ^^' Den här gången ska jag hålla igång träning och diet.. vill åtminstone känna mig friskare fysiskt så kanske den psykiska delen blir lite lättare.

Att grilla maten är nyttigt och ger andra hälsosamma fördelar så som möjligheten att umgås med vänner, vara ute i frisk luft och sol, samt kräver att du tar dig bort från datorn en stund.

För övrigt så har jag pratat runt med lite klasskamrater som fortfarande är i stan och det verkar som att grillning och musik i solen står på schemat idag.. och det tror jag nog kan bli en förstklassig dagsunderhållning :) Dags att ringa runt då!

Ciao luvers <3

Sommarn är här

Kanske man ska börja blogga igen.. och berätta om potatisarbetet.. nej.. men däremot kanske prata om spelningen som det inte finns nå material från.. äe.. fast det gick bra, det gjorde det :) Finns ingenting som liknar känslan av att stå på scenen och höra en publik skrika och applådera ^^'

Fantabulous! ;D


Nu är det ju dock sommar.. och jag ska försöka komma igång med min fitness-plan igen :) ut i löparspåren.. som jag måste försöka leta reda på nånting rutinmässigt i.. och köra lite capoigräsetmedkennes.. men ja.. vi lär väl se vad som händer =) ska försöka göra kortare inlägg men lite oftare.. för de som nu faktiskt tar sig tid att kolla upp vad jag har för mig ;) not that I blame those who don't care.. för jag gör oftast inte det själv heller.

Ciao <3