Umeå

Ny låt.. <3
Samtidigt som den väldigt bra beskriver det mesta som händer runt om mig så är den helt underbar rent musikaliskt



Jah.. då var man här ^^'

Det tar ju ett tag att vänja sig vid en sån här sak.. flytta.. nya omgivningar.. nya människor och nya utmaningar..
men det har ju gått bra hittills ;P och det är ju inte som att jag inte är van att flytta.. har fan flyttat runt hela livet xD

Att bo med Kennes är hittills helt okej.. vi tänker rätt lika så att packa upp saker och handla har gått fort och smärtfritt.
Blir nog rätt jämt när Linn kommer hit också ;)

Idag har jag min stora produktivitetsdag så jag gör en hel del saker som jag inte har orkat eller hunnit göra fram tills nu.. pga stress eller bara för mycket annat att göra.


Eftersom Kennes är på sin insparksgrej/förplugg till Bioteknik.. (Min börjar den 31:a O.o') så ska jag dra mig ner mot stan med cykeln och ta reda på vars ett antal affärer ligger ;)

Systemet
Clas Ohlsson
Willys (?.. kanske.. om jag orkar)
Swedbank


har även en lista så ska ta och köpa lite saker och hitta nånstans att klippa mig O.o fast jag tror jag klipper mig om nån vecka först.. eftersom min inspark är om 12 dagar.. ;D spara lite tid och pengar *smirk*

och så kan man ju ta och simma lite på Iksu ;) Europas största friskvårdscenter.. (eller ett gigantiskt gym helt enkelt xD)


Ha det toppen folket ^^ *sends out loads of love to every corner of Sweden (and the rest of the world) where you all are*
<3 ciao

A new tomorrow



Den här låten har jag haft på min dator, varenda mp3 och mobil jag haft ända sedan den tiden då jag kunde relatera till så mycket av det här. Hittade den på youtube först nu. Nine Inch Nails - A warm Place (Med Henry Rollins - I know you)

Just nu.. när det känns som att livet håller på att slita i mig på fler sätt än det har gjort på väldigt länge.. nu när så mycket verkar falla samman och börja om på nytt.. så tror jag att jag kan se tillbaka på saker som jag inte velat tänka på. Tankar från äldre tider.. som gjort mig så illa.. men som även har hjälpt mig att växa upp med de värderingar som jag har idag. och med hjälp av mina riktiga vänner.. så har jag klarat mig så här långt.

Jag kommer inte att nojja så mycket kring förlorade förhållanden och vänner som försvinner.. för jag vet att mina vänner alltid kommer att vara kvar.. och de som står närmast kommer aldrig att falla bort helt.. aldrig. Ni är grunden för hela mitt liv.. och ni vet precis vilka ni är.


Att tvingas börja om på nytt.. känns lite jobbigt.. men samtidigt så är det precis så här jag vill fortsätta.. jag vill ge mig ut och simma på egen hand.. sluta hålla fast i kanten.. och det händer här och nu..

Vi får se hur det slutar.
<3