Beatmeet

Spelningen som Get Sane hade i lördags var närmast legendarisk :P för min egen del så var det nog den roligaste dagen i hela mitt liv.. so far ^^ och jag skulle skriva mer om det om jag bara orkade.. men det är så mycket så det skulle ta alldeles för lång tid :) så ni får nöja er med en bild.


Beatmeet 19/2 -11

This is what I want to do with my life ^^

<3

Rawr?

Hejsan!

Hur många som än läser det här :) var ett tag sedan jag uppdaterade..
Tänkte att jag skulle skriva lite nu iaf.


Skolan:
Till att börja med vill jag säga att Musik I är en underbar klass just nu ^^ Det är inte allt för ofta som man får sånna här klasser där man känner sig som hemma, som med en familj. Har inte hunnit lära känna riktigt alla ännu men det kryper sig fram för varje lektion/uppgift/umgänge utanför klassrummet :) Riktigt trevligt.

En annan rolig sak som jag har noterat är likheten med Filmskolan..

Dock.. i ärlighetens namn så är det då inte lika slappt som filmskolan.. men det finns många saker som känns skrämmande likt xD .... Däribland Tommy!

Tommy är extremt lik 'Tommy' på ALLA sätt utom ämnet han undervisar i.. och jag tyckte det var nog läskigt att se en gråhårig, satt, glad gubbe med skägg som hette Tommy.. men han har samma beteende.. samma humor och samma sinne för frukt också ^^' .. Inte undra på att det känns som hemma :D

Just nu har vi grymt mycket uppgifter varje dag, varje vecka.. men jag klagar inte :) tycker att det är superkul oavsett, jag får ju plugga musik! och noter is the shit.. seriöst :P I luv it!


Get Sane:
Musiken, samarbetet och strukturen börjar arta sig.. vi börjar äntligen få ordning på vårt material ;)

Spelningar på g:
Beatmeet

Folkets Hus, Umeå

19/2 -11 kl 22:15-23:00

Biljetter till Beatmeet kostar 40kr.

Utförligare beskrivning av eventet går att hitta här.


Krogen Krogen

I slutet av Februari.
Mer info tillkommer framöver...


.. flera nya låtar och mer showmanship än tidigare visat kan ni förvänta er att se om ni bestämmer er för att komma och se oss på Beatmeat och/eller KrogenKrogen.

Spread the word and check us out on facebook and youtube for any updated news :)


Vi avslutar denna sändning med ett meddelande från den senaste tidens inspiration.. click away..
Deadmau5 - Strobe