mmmm så mycket att städa ^^'

Ännu en dag gick förbi utan att särskilt mycket hände.

Var in till stan en sväng men kändes inte så skoj så åkte hem.. tränade lite (med andra ord sprang och gjorde lite övningar) och så har jag nu ägnat ett antal timmar till att hjälpa pappa med gödselsäckar.. eller "Dolomit" som det egentligen heter.. (En form av kalk.. så nej, det var inte kodynga ;P)


Nu gissar jag på middag på en stund så jag ska ägna resten av dagen till att vara lite produktiv och rensa upp i mitt rum.. samt skriva några sidor i ett manus. *tummen upp*

Gimme a call if you want :) jag har en fungerande lånetelefon nu.

Ciao peeps ;)

Trist att folk åker :/

Ja då satt man här i Luleå igen.. rätt ensam.. utan telefon och utan väl fungerande internet.. *funderar om det håller nog länge för att jag ska kunna skriva det här inlägget* O.o

Nåja, jag har iaf min gitarr ^^'

Men nu blir det lite hoppande utomhus :) är ju relativt fint väder för en gångs skull, så ska stretcha och snurra bäst jag kan.. glargh.. kom och umgås med mig någon =3 I have no phone..

En lite sämre kväll

Hade en hyffsad dag.. men en desto sämre kväll.. rent mentalt..

och..

jag tror att jag går på dem som jag tycker om.. eftersom jag inte vågar ta det till någon annan..

Och så har jag så sjukt ont i korsryggen.. det hjälper inte.. =/

New covvah :)


Åter igen..

Happ, då fick man reda på att man inte kom in på Datorgrafik i år heller.. :/ jag börjar smått bli less på det här.. srsly.. undrar om det ens är så bra som jag tror O.o det måste ju nästan vara det när det är så svårt att komma in.. aaaargh! ^^'

Nåja.. det är fortfarande handläggning på CCG i Gävle så kanske blir att återse Alex isf ;D yey!

Om inte det så kommer jag garanterat in på Musiklärare här i Umeå ^^ vilket inte är helt fel det heller :) Musiken blir ju mer och mer en del av mig så jag har inte mycket emot det.


Kommer dock fortsätta söka till Datorgrafik.. det blev just personligt.. (mer än innan då :P)

Ciao ciao

Summer.. :P

en väldigt kall dag om man jämför med tidigare veckor, men å andra sidan så var det riktigt skönt att träna Capo i parken med en sval bris :) Nu ska jag bara fundera ut vad resten av kvällen ska ägnas åt ^^' *Nom Ballerina Kladdkaka*

Luleå fram till Svenska Flaggans dag

Som rubriken förhoppningsvis lyckades antyda så tänkte jag försöka summera tiden här i Luleå de senaste veckorna. Då det är Svenska Flaggans dag (även kallat Svenska Nationaldagen -.^) idag så tänkte jag att vi kunde vara lite glada över vårt fina land och det faktum att vi ändå har det rätt så bra här :)

Det vet ni väl ;P


I övrigt så bryr jag mig inte så mycket om en sån här dag men det kan ju vara kul att påminnas om vår nations egenskaper ibland ^^'


Ja, vad har då hänt medans jag har varit här hemma?

En jäkla massa arbete med potatisen :/ .. som vanligt den här årstiden.

Lyckligtvis så har det varit i princip problemfritt i år =) och det är väldigt ovanligt kan jag säga.. för under tidigare år så har vi satt myyycket mindre.. (runt 4 ton max) och då har varenda fält kantats av problem och sat-tyg från alla maskiner, insekter, fåglar och bakterier som existerar här. I år satte vi 7,5 ton.. alltså cirka 500 000 potatisar.. och vi har inte stött på nånting värre än lite hagel O.o Vilket var jätteskönt.

Det enda jag egentligen tror kan upprepas från föregående sommar är Korparna som äter upp skörden men det hoppas jag pappa lyckas hindra med hans fågelskrämmor, ljudkanoner och diverse apparaturer :P


Vad jag har gjort annars är att jag har tagit upp målandet igen.. vilket känns riktigt kul, jag känner på mig att jag kommer fylla hela mitt rum med tavlor i sommar, så vi får väl se vart det leder :)

Jag har även hjälpt Matti flytta in i sin nya lägenhet, och jag måste säga att han verkligen har hittat en fin lägenhet O.o Men då har han ju även betalt jobb så då antar jag att man kan skaffa sig fina saker :D Though seriously, awesome place!


I övrigt så har jag inte gjort så värst mycket.. men däremot så har jag pratat med pappa en del under arbetets gång.. vilket har lett till en annan awesome grej :D

Han sa nämligen att jag kunde byta min röda BMW -94 525ix Touring mot hans silversvarta BMW -95 525ix Sedan ^^

And this is an epic trade!!!

Great upgrades :D

* Touring -> Sedan (Jag behöver verkligen inte en Touring för generellt användande, och Sedan är snyggare ^^)

* Röd -> Silversvart (Visst, rött är snyggt, men silversvart är snyggare ;) totally badass)

* -94 -> -95 (Nyare, bättre elektronik och interiör)

* Manuell -> Automat (Jag gillar manuell, men automaten kommer med ett sportläge och vinterläge :D)

* Drar mycket bensin -> Drar lite bensin (En liter mindre per mil O.o omg)

* 9,5s -> 7s (Acc ;) snabb liten jäkel)

* 232 -> 248 (Toppfart är viktigt ^^')

* Irriterande knappar för volymen på stereon -> Ett HJUL för volymen på stereon! ;P

* Alla småfel en bil kan ha! -> En trasig indikator till spolarvätskan och lås som måste låsas med nyckel (That's it)


Så där har ni det, bra byte tycker jag :)



Nu ska jag duscha och träna lite mer på "Let your love flow". Sen blir det ut och köra min nytvättade (och naturligtvis ny-"regnade på" bil.

ha'de gott vänner och resterande ^^
Ciao

Loosing my mind? O.o

Jag vet inte riktigt vad det är.. men att vara hemma hos pappa och göra nånting helt hjärndött dagarna i ända ger mig rätt vida och ovanliga perspektiv på saker och ting.. inte minst för att hela tiden som man sitter i den där sättaren så har man ingenting annat att roa sig med än sina egna tankar.. (detta efter cirka 20 meningslösa timmar av att försöka utmana sin egen snabbhet genom att vänta så länge som möjligt med att sätta i potatisen i hållaren.. vilket man till slut lessnar på när man inser hur dumt det är).

Men det är också nånting annat.. nån form av insikt som jag inte får när jag är i Umeå.. vilket jag egentligen borde kalla hemma för det är lika mycket hem som här.. och jag gillar nog Umeå som stad mer.. speciellt med all ombyggnad i Luleå. De har ju för tusan tagit ner ett helt hus mitt i centrum.. det är så öppet, it scares me!!

jag målar även en hel del när jag är här. 1 färdig tavla och 3 på väg.. och.. jag vet inte riktigt om det bara är min grej eller om jag helt enkelt har rätt mycket grejer inom mig som jag inte riktigt kan få ut. Man har alltid skrattat lite när man tänker på tokiga konstnärer som kastar burkar med färg omkring sig.. men idag så önskade jag verkligen att jag hade en rad med färgburkar så att jag bara kunde förstöra mitt rum.. och se lite färg.. i kontrast till den vanliga, tråkiga, ljusa, rena vardagen. gleh..

Sen att jag får fram blodröda floder och dystert regn är väl bara nånting jag har fått för mig =/ men det är vackert.. så jag ska inte klaga över min inspiration. Huruvida ni får se det, det återstår att se.. måleri är nog lite mer privat ändå.


Plugget går väl inte heller jättebra.. och det finns någon sorts blockering nu som gör att jag helt enkelt inte gillar skolan alls.. den har som aldrig varit där innan.. så jag vet inte hur jag ska tolka det.

Åh vad jag önskar att jag kunde komma in på datorgrafik.. eller CCG.. eller t.o.m manusutbildningen.. det skulle kännas så mycket bättre än ledarskap och pedagogik.. jag är ingen ledare.. och definitivt ingen lärare.


Jag behöver nånting mer..

Sov gott på er, imorrn är en ny dag.. och mer potatis :/

ciao!