#^* Gott Nytt År! *^#



Honest to god. I love you all and this is what must be.
Vi ringer in det nya året med hopp och tilltro. Älska era nära och ta vara på den tid vi har.

Hypocrites.

Det är en sak att vara oärlig, men att hyckla är respektlöst.. och det har jag faktiskt kvar.. respekten.


En sak som jag lärt mig under den senaste tiden är det faktiska värdet på ärlighet. Och jag tänker inte vara en hycklare och säga att jag själv alltid är ärlig.. men jag har en ärlig självbild.. en ärlig syn på livet.. och om du kan ta det jag har att säga så är jag ärlig. men det är faktiskt inte alla som kan det. Långt ifrån alla


En av de märkligaste och finaste människorna jag känner sa för inte så länge sedan till mig:
"du har verkligen inget annat fel än just det att folk påverkar dig för lätt.."

Det var svårt att ta.. svårt att höra.. för det är sant att jag låter andra påverka mig känslomässigt.. men att det skulle vara det enda felet är så långt från sanningen som man kan komma..

Jag har genom hela mitt liv kämpat för att motarbeta min egen tendens att inte kunna ta sanningen för vad den är.. och genom många händelser som jag försökt att jobba mig igenom de senaste åren så har jag dessutom ofantligt svårt att lita på folk, i synnerhet er tjejer.

Man lär sig, blir bättre och tar igen det som förgäves kastats bort. Men livet hittar alltid på nya problem


Summary.
I have flaws, same as everybody else on this planet.. and I'm far from perfect. This isn't even as much meant for you as it is a personal notation for myself. I just need to be able to grasp the truth no matter how wretched it is.. and no matter how brutal the consequences may be. Peace and love to you all, and good night.

God Jul gott folk ^^

Ja :D som sagt, hoppas att alla har en fröjdefull jul med mycket glädje och härligheter :) *megakram*

<3

In Lule

Så då var man här igen ^^

och.. måste bara posta det här.

Bästa mixen på youtube.. utom möjligtvis Adagio for Strings

Daft Punk 4 ever


Natti natti ;)

En krypande rädsla hör inte hemma i Juletid.

Först av allt vill jag bara säga tack till er som kommenterade mitt förra inlägg. Det i sig gjorde att jag kände mig mer positivt inställd till problemet :) H, S och J.

Jag vill även tacka D för att han får mig att inse saker så tydligt. Ibland är det som att se sig själv..

Åh, och roligt att höra av Alexander idag också :) fastän jag fortfarande var helt apatisk efter min failande dygnsrytm just då.. (Ja, jag är medveten om att klockan är 3:33 just nu).

Hursomhelst så sitter jag här mitt i natten och har just skrivit klart listan på det som jag ska packa i morgon..

Den här känslan är väldigt konstig. Samtidigt som jag är glad att jag ska till Luleå över julhelgen så saknar jag redan folket här. Det var nästan lite tungt att säga hej då åt alla även om man ses på några veckor =) Men jag vet att det blir en trevlig jul och Luleå ligger varmt i mitt hjärta så varför jag ens är rädd ligger utanför mitt förstånd.

Hoppas alla får en trevlig jul, och att vi kan se fram emot det nya året med hopp om en ljusare framtid :)
Låt oss packa undan otrevliga minnen och se vart världen leder oss.

Vi hörs och ses =) Gonatt *kram*

.

Är så svårt att inte låta tårarna rinna hela tiden.. när man aldrig får några svar.

Man undrar ju

"Det finns massor med tjejer" har min bror intalat mig hela livet. Jag nämner honom av två anledningar..

1: Det är hans födelsedag idag och jag önskar honom grattis, även fast jag har svårt att prata atm så kan inte ringa. 2: Han var den första som sa de där orden till mig.

Men ja.. som sagt.. det ska finnas massor med tjejer.. men det handlar inte så mycket om "tjejer".. eftersom jag inte är en sån som hoppar från förhållande till förhållande som att det är en lek. Varför man konstant ska vara olyckligt kär fattar jag inte..


Det är som att klättra upp för ett berg:

Första gången går det rätt bra och man kommer väldigt högt utan att tänka på konsekvenserna.. sen ramlar man ner för att händerna blivit så matta att man inte hittade greppet.. slår halft ihjäl sig eftersom man faller från en sådan höjd och måste ligga på sjukhuset flera år. man tar sig sedan till berget med kryckor men inser att det inte går.. dock har berget nu fått en att inse att man vill nå toppen.. vad som än krävs.

Medans benen läker och och man försöker komma tillbaka så klättrar man i klätterhallar och små stenbrott för att sysselsätta sig. Man hittar två klätterhallar som har bra väggar och känns som berg.. men det är fortfarande inte på riktigt.

Till slut, efter år av möda och rehabilitering kan man ändå röra sig relativt normalt och går till berget, svullen, med smärtan fortfarande vilandes i benen.. men fungerande. Man klättrar försiktigt och inser att det ändå går ganska bra.. så man klättrar på med glädjen av att man är på väg uppåt iaf :) Det hela går väldigt fort eftersom man kommit mer förberedd och man vill inte bli matt i händerna. Man är för upptagen med att klättra och hålla koll på säkerhetslinan så man uppmärksammar inte getabocken som från ingenstans rusar fram och stångar ner en. Man bryter av några ben som inte läkt ordentligt och några som inte hade brutits förra gången samt får sig en rejält hjärnskakning.

Tillbaka på sjukhuset funderar man om det ens är värt det.. vad finns på toppen liksom? Vad gör man när man väl är där? När man till slut kommer ut så går man runt i kryckor.. ser andra människor som lyckas klättra till toppen till synes utan problem och livet leker för de flesta.

Om man nån gång skulle nå toppen, kommer man ha kraften och orken att hålla sig fast och inte blåsa ner.
För om jag ramlar därifrån så överlever jag inte.

So.. jag undrar om det är värt det.. eller ska man bara hitta en liten sten och sitta på den tills man dör.

Fritt att tolka men det är iaf min uppfattning.



Sittningen:
var både kul och skitjobbig.. men det visste jag ju redan innan.. så slutsats, lita på ens instinkter.

Spelkvällen:
igår var faktiskt riktigt rolig :P synd bara att jag blev sjuk under kvällen och mådde rätt pissigt mot slutet ^^'


Idag blev en återställare med 12 timmars sömn, så nu blir det lite Animé och sedan socialpolitiska klassiker :)

Ciao!

Hypes!

Nu är det så att vi alla har saker som vi ser fram emot, så jag tänkte att jag kunde sätta ihop en liten videolista med några av de saker som JAG ser fram emot, i mediaväg :P (Eller bara hypar över rent generellt)

Nedanför finner ni 9st videor med några saker som jag ser fram emot.. inte allt med god grund men ändå väldigt noga researchat :P så njut med mig. Varsågod..

Det som jag nog mest hypar över just nu.. måste vara Warcraft.
Här är en liten fan trailer som någon gjort.. men den ger en rätt bra känsla ändå.




Oavsett om det här är för Halo 3 eller Filmen (Jag tänker inte uttala mig med säkerhet om nånting ^^'), så ser jag väldigt mycket fram emot Halo-spelfilmen.



Sen har vi såklart Jurassic Park 4.. som det (i likhet med föregående) inte finns någon äkta trailer till ännu. Men vi vet att den kommer.. så vi väntar spänt ;D Fan trailer följer..



Rent Visuellt så måste jag säga att nästa är en Mindblower.. jag ser så otroligt mycket fram emot Avatar.. jag blir knäpp snart.. ^^' Who's with me? :D




Det är nånting speciellt med Star Wars och det kommer alltid att vara det :P Här är ett smakprov på deras nya MMORPG, The Old Republic ;) (Halvvägs in i videon börjar själva Cinematics-trailern om ni vill skippa).



En kanske oväntad hype ligger i Castelvania: Lords of Shadow O.o .. kolla trailern så förstår ni nog.



Naturligtvis så måste jag ta med Assasins Creed 2 på den här hypen :D:D:D:D




Och såklart Bioshock 2 ^^







Sist men absolut INTE minst ^^ ..... Cataclysm.. I'm waiting for you..







Såå, efter denna hype så tror jag inte att jag kan komma på så mycket mer för tillfället. Om än möjligtvis "A Hobbits Tale" eller den nya "Pirates of the Caribbean"-filmen :) fast jag tänker inte leta fram dem ändå. Nu får ni ha det så bra så ses och hörs vi (Sociologerna imorgon, ROCK ON! Detta kommer bli awesome! ^^).
Gonatt
Luf<3 /Messie



Indescribable

Här sitter man en till sen natt :) och funderar på livets mysterier.. hur man hamnade i den här båten i parken ^^'

Usch.. måste sova nu.. gonatt

Intressant vändning

Lite känslo-update..
Det är inte ofta jag blir överraskad här i livet om jag ska vara helt ärlig. Det mesta har man ändå nån tanke med och det är rätt mycket som man kan förutse om man bara är uppmärksam. När denna "balans" rubbas och man inte ser det som händer tappar man greppet och blir slutligen sårad. Jag var helt ärligt övertygad om att vi hade nåt bra.. men jag hade uppenbarligen fel.. och väldigt mycket så eftersom en sån sjuk sak händer.

Jag vill bara att du ska veta att det aldrig var min mening att du skulle känna så som du förklarat på något sätt, jag tyckte om dig och dum som jag var ville jag visa det.

Jag säger dock som mina vänner, felet var inte mitt.
Likväl var det mitt misstag att släppa garden som jag så länge hade haft uppe.


Till och med min pappa sa "det är klart att man får svårt att lita på folk här i världen efter ett tag..". Trodde bara att jag hade lyckats hitta tillbaka till någonting som man kunde lita på.. det var helt otroligt och för bra för att vara sant.. och ja, det var det också. Man lär sig inte..


Today
Idag var en till av de mest underliga, roligaste och mest givande festerna som jag nånsin varit på. Jag menar, sen när börjar en kväll med Brawl, Öl och ett härligt gäng Kompisar.. går över till Jägershots, Vattenpipa och Mariocart med technodunk i högtalarna.. Glider in i Origo för en helgalen danskväll med svett och tårar från allt man inte tagit ut på sig själv.. härliga problem och idiotiska minnen.. till Baloo för tjafs i kön, sexskämt i väntan på maten, glömma cykeln och gå hem till Danne för att dunka på musiken med Johnny Cash och diverse medans man avnjuter ett superskrov.. till att se Ken Park i tonerna av galet skratt och Bittra skämt (Juntti, du är grym xD) .. och att avsluta hela kvällen med lugn musik i ett mörkt rum och ännu galnare skratt till skämt som "Olws nya chipssmak, Fitt & Pepper" (Ja, humorn är ganska låg när man är trött).

Jag kan ju helt ärligt säga att jag är väldigt glad över att man har en så underbar klass och så underbara vänner. Det är nog det bästa och värsta med mitt val att flytta till Umeå.. det kommer blir svårt dagen det här tar slut.