Så hemskt..



En 21-årig man från Råneå omkom vid en singelolycka på länsväg 607 vid Ängesbyn utanför Luleå måndag strax före midnatt. Tre personer färdades i bilen där en man född 1989 avled till följd av de skador han ådrog sig vid olyckan. En 40-årig man skadades allvarligt men hans tillstånd är stabilt. Den tredje mannen, född 1980, skadades lindrigt.




De som jag var med igår förstår nog hur läskigt det här är..

Rekindling

Jag gillar den här årstiden :) Det finns mycket vackert att se och uppleva.

Väldigt trevlig helg och helt utan fester, inte ovanligt.. men ganska oväntat ^^ Idag blir det fortsatt pluggande och lite tid för mys ikväll. Får se vad jag hittar på.

Ciao

Spelning igår

Ja, då har Get Sane haft sin första spelning.. och min personliga åsikt är att det gick relativt bra :)
Det gick inte alls lika bra som under de dussintals genrep som vi har haft inför spelningen.. vilket förmodligen beror just på den väldigt annorlunda situationen av att vara på en scen och ha allas ögon riktade mot en. Dessutom är jag allt som oftast sjukt kritisk till "skill"-baserade saker.. och med den utgångspunkten så var min insats ganska kass :/

Hur som helst så var det väldigt roligt och en grymt bra erfarenhet, kan knappt vänta till nästa spelning så att man får chansen att bättra på de fel och konstigheter som inträffade igår.

Idag blir det mysa, sen om nån orkar hänga på en soft kväll så är jag inte helt omöjlig.. men ingen fest iaf ;)

Slå en signal om du har tråkigt själv :)

Ciaociao