Events of a day..

Idag hände inte såå mycket mer än att jag försökte plugga den tiden jag kunde åsidosätta i huvudet. Blev tvungen att skippa uppvisningen på capoeiran för att min skalle håller på att gå sönder i denna pluggyra.. och så såg jag Shutter Island.. för att skingra tankarna litegrann.. trots min oförmåga att kunna jobba koncentrerat en längre stund O.o

Mycket bra film måste jag säga :) Jag är inte ett fan av DiCaprio men han gör rollen helt okej ändå.. och trots att storyn är smått förutsägbar.. så var den intressant och lite småstörd.. så helt i min smak ^^

En annan sak jag gjorde för att skingra tankarna var att spela ett spel.. eller snarare ett Demo.. på God of War III
It was.. epic.. to say the least O.o

Magnificient.. and I am going to buy it.. I am.. I must :D

Sedan har jag även ätit.. nudlar.. och kakor.. ^^'

Extremt Nommig!! ^^

 

Så, ja.. vad avslutades dagen med då? Utöver fruktansvärd ångest och förgäves försöka skriva nånting vettigt (och glöm inte urbota tråkigt!) angående ramfaktorteorier och didaktiska analysmetoder..

Jo.. lite musik såklart :)
Tänkte att när jag nu inte har tagit mig tid att beskriva min resa så kunde jag iaf hedra den med en cover.. på inga andra än 30 seconds to mars =)

Och jag tänkte att när jag ändå höll på att spela in så kunde jag spela in mer
En ny egenskriven låt.. "Sea of Sand" :)




Nu hoppas jag att alla andra har haft en bra dag, nu blir det nog sängen.. åter igen som i så många andra blogginlägg ;) utan att egentligen vara trött.. men med en röst som säger att jag nog borde..

Så gonatt på er <3

A world away and still so close..




I'll be there.. even though it's a world away.. I'll be there for you, until days are no more.

Three little words

Jag vet att jag är fånig.. men man har väl ändå rätt att undra, hur många tillfällen som man har velat säga dem.. ja säg det.

Vill iaf önska denna skönhet och lycka för allt som finns att tillgå..

I am a hopeless romantic.. with some slight issues.. so.. I'll probably never find a girl thats.. well.. right.
Obviously cursed until further notice you might say..

*sigh*..

Three little words.. heh.. sounds like 'three little birds'.. som är en av mina favoritlåtar.. och ändå kan man lyssna på den och deppa.. frysa.. ja nästan allt.. men mest är jag trött just nu.. måste gå och lägga mig.. kanske morgondagen lyser upp livet lite.. vem vet.

Three little words all..

Nighty

Just a task

Jag väntar lite med att skriva om min resa eftersom det är sent nu och det lär ta ett tag.. ville bara skriva nånting O.o

Är hemma nu iaf.. och mitt liv spökar för mig.. båda med känslor och ansvar..

I wish it could be simple.. I wish you could just trust me.. and I wish I could just trust you..

Yet it's never simple.. because simple isn't good enough.. on the contrary.. simple is just way to boring for me O.o
That's why it's complicated in every single way from every direction.. and that's exactly why I do it.. Why I seem to want it even though I don't..

*Sigh* -.-

Sov gott U.N.G.S.E.I.L-bor <3

Thus, the journey begins..

Det blir Göteborg-Batizado-Södertälje-Carro-Stockholm-Alistair-Ola-Gävle-Alex-Umeå

Så.. blir en helt galen vecka :O

Om ni hänger i området så skicka iväg ett sms så kan jag säga vart jag är ^^'

Nu ska jag stressa vidare utan nån planering xD

Ses nästa vecka =) Ciao! <3

Keeper of the gushing harsh rain

In hope we trust our soul and life, for thou have no regret, no unseen horror. Thy know what comes when the darkness would fall upon the earth, giving it the humble forest, the sweeping waters of sea, flood and lakes.. the unforgiving appearance of kind spirits, the ones that you adore in your image. I gave you this, as a hasty hug right before departing.. as that last glance around the corner before never seeing a parent, as the last words spoken.. those of love, care and painful decisions. Why it was never heard of again I cannot say. I may only speak of present day.

Jag vill faktiskt se hur jag kan göra det här.. för det finns ingenting som säger att du kan ;)
We're up to speed again!

<3 //Messie

How should I know..

Nu börjar de logiska alternativen verkligen ta slut här.. och känns dumt att det känns dumt när man är ärlig eftersom man vet att det är en risk.. på alla sätt.. MEN.. jag vet faktiskt vad jag vill.. bara inte riktigt hur.. eller varför O.o

Önskar det fanns ett lätt sätt att säga hur jag känner men det gör nog inte det. Så det är väl bara lättast att.. vara den jag är.. och låta mitt inre styra.. uppenbarligen så är det bättre på det här än vad jag är :)

Hursomhelst.. Snart Batizado i GbG och sedan 30 Seconds to Mars.. Underbart! :D

Lost..

Känner mig lite lost.. har inte träffat nån på ett tag nu.. förutom Capo-gänget, och det är ju inte helt fel heller :) men resten då.. inser ju att man saknar dem.. och det gör att jag blir lite.. nervig när jag funderar på att flytta härifrån =/

Men även lite lost rent allmänt.. vet inte vad jag vill.. vad jag kan eller vad jag borde göra..

Klart man ska vara kär och rädd, klart att man ska vara för trött för att plugga, klart att man ska känna det värdelöst att fortsätta på de enda teckningarna som spelar nån roll.. men allt annat är askul.. och klart att man ska skriva massor av musik, text och träna upp sångrösten utan att känna att man kan göra nånting av det..

Och det var lite av en omvänd "att göra" lista.. fast ändå inte.. som sagt.. lost..

Kanske hjälper imorgon när det blir konstkväll.. jag längtar =3


Och GB blir också awesome.. sen träffa Alistair och gänget söderut.. ska man se 30STM eller är pengarna mer värda till nånting annat?.. jag vet inte längre =/..