Vilka kap?

Jag blir rätt less på folk som tror att de är ett 'kap'.. och det gäller i princip allt.. folk som tror att de är mycket bättre än andra och som använder det för att boosta sitt ego.

Jag ser mig själv som en schyst kille och jag tror att folk tycker om mig för den jag är och hur jag ser ut.. men jag trycker inte upp det i ansiktet på folk.

Specifikt så är jag less på alla dessa tjejer som tror att de är så grymt snygga.. för det är en sån jävla illusion som de försöker använda för att få killar att tråna efter dem. Jag menar, lägg av för fan.. det finns alltid nån annan som är snyggare och mer tillgänglig än dig xD tro inte att jag skulle höja er till skyarna bara för att ni tror att jag inte har några alternativ. Det kan ha varit så en gång i tiden men jag orkar inte med det längre.. ni jävlas ju bara ändå.. så varför skulle jag bry mig.

Jag är inte så självklart tillgänglig för er service av den enkla anledningen att det inte finns några kap. Jag gillar inte tjejer som tror att de kan få vad de vill. Utgår du alltid från att du är snyggare än mig så har du inte i närheten nog innanför pannbenet för att jag skulle vilja satsa min tid på dig!

Hey, tjejer.. skippa skitsnacket, lögnerna och egot så kanske nån vill hänga med er för nåt annat än ett par bröst på en grönsak.

Wherever You Will Go

Jag och Mackan bestämde oss lite random för att spela in en gammal klassiker :)


Nya Super 8-trailern!